Fshatrat në Rrethin e Sarandës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
link={{{të çon}}}

Këtu gjeni listën e plotë me fshatrat në Rrethin të Sarandës. Rrethi i ka 2 bashki, 2 qytete, 7 komuna dhe 62 fshatra.

Qytetet janë me karakterë të trash.

Njësia Fshatrat / Vendbanimet
Bashkia Delvinë
Bashkia Konispol
Komuna Aliko Aliko · Çaushi · Tremul · Neohor · Rahullë · Jermë · Halo · Pllakë · Qenurjo · Fanar · Çuka-Berdenesh
Komuna Dhivër Malçan · Dhivër · Leshnicë e Poshtme · Leshnicë e Sipërme · Cerkovicë · Rumanxa · Memoraq · Navaricë · Dermish · Janicat · Llupsat · Shendrë
Komuna Ksamil Ksamili · Manastir
Komuna Livadhja Gravë · Grazhdan · Kalcat · Karroq · Koder · Komat · Livadhja · Llazat · Pandalejmon · Qesarat · Sopik · Vagalat · Zminec
Komuna Lukovë Lukova · Çorraj · Borshi · Piqeras · Nivice Bubar · Shenvasil · Fterra · Qazim Pali · Sasaj
Komuna Markat Dishat · Janjar · Markat · Ninat · Shalës · Vervë
Komuna Xarrë Shkallë · Mursi · Xarrë · Vrinë · Shendelli