Lista e ministritë e Shqipërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo është lista e ministrive e Republikës së Shqipërisë.

Ministria Ministri/Ministre Partia
Kryeministri Sali Berisha Partia Demokratike
Zëvendëskryeministër Edmond Haxhinasto Lëvizja Socialiste për Integrim
Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës Nasip Naço Lëvizja Socialiste për Integrim
Ministria e Brendshme Bujar Nishani Partia Demokratike
Ministria e Mbrojtjes Arben Imami Partia Demokratike
Ministria e Integrimit Majlinda Bregu Partia Demokratike
Ministria e Financave Ridvan Bode Partia Demokratike
Ministria e Punëve e Jashtme Edmond Haxhinasto Lëvizja Socialiste për Integrim
Ministria e Drejtësisë Partia Demokratike
Ministria e Punëve Publike dhe Transportit Sokol Olldashi Partia Demokratike
Ministria e Arsimit dhe Shkencës Myqerem Tafaj Partia Demokratike
Ministria e Punës, Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta Spiro Ksera Partia Demokratike
Ministria e Shëndetësisë Petrit Vasili Lëvizja Socialiste për Integrim
Ministria e Bujqësisë, Ushqimit dhe Mbrojtjes së Konsumatorit Genc Ruli Partia Demokratike
Ministria e Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve Ferdinand Xhaferaj Partia Demokratike
Ministria e Mjedisit, Pyjeve dhe Administrimit të Ujërave Fatmir Mediu Partia Republikane
Ministria për Inovacionin dhe Teknologjinë e Informacionit e të Komunikimit Genc Pollo Partia Demokratike

Burimet[redakto | redakto tekstin burimor]