Qeveria Mitrovica

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search


Qeveria e Rexhep Mitrovicës ishte qeveria e Mbretërisë Shqiptare nga 5 nëntorI 1943 deri më 16 qershor 1944.[1]

Përbërja[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Zyra Ministër
Kryeministër, zëvendësisht ministër i Kulturës Popullore e i Punëve të Jashtme Rexhep bej Mitrovica
Rexhep Mitrovica.jpg
Ministër i Punëve të Brendëshme Xhaferr Deva
Xhafer Deva.jpg
Ministër i Punëve të Jashtme Mehmet bej Konica
Mehmed Konica (portret).jpg
Bahri Omari
Bahri Omari (portret).jpg
Ministër i Punëve Botore Musa Gjylbegu
Ministër i Arsimit Eqerem Çabej
Koço Muka
Ministër i Ekonomisë Kombëtare Ago Agaj
Ministër i Financave Sokrat Dodbiba
Ministër i Drejtësisë dhe zëvendësisht ministër i Arsimit Rrok Kolaj
Ministër i Kulturës Popullore Kolë Tromara
Kole Tromara (1882-1945), Albanian politician.jpg
Nënministër i Punëve të Jashtme Vehbi Frashëri
Nënministër i Ekonomisë Kombëtare Qazim Bllaca
Qazim bllaca185x254.jpg

Referimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ "Qeveria e Rexhep Mitrovicës (5 nëntor 1943 – 16 qershor 1944)".