Lista e klubeve futbollistike ne Kosove

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është një listë e futbollit të klubeve nga Kosova[a].

#[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

A[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • KF Arbëria
 • KF Arbanë

B[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

D[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

F[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

G[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

H[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

I[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

K[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • KF Kamenica (Kamenica)
 • KF Kaolini Karaçevë
 • KF KEK-u (Obilić) – në Jugosllave sistemi league ka luajtur si RMHK Kosovës
 • KF Ramiz Sadiku (Prishtinë)
 • KF Kosova Prishtina (Prishtinë)
 • FC Vushtrria (Vuçitërnës)
 • KF valza kika (Hogosht)

L[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

M[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • KF Mulliri
 • KF Mushtishti (Mushtisht)

P[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

R[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

S[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

T[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

U[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

V[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shënime dhe referenca[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referimet: