KF Besëlidhja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
Të dhëna mbi klubin sportiv
Themelimi 1956
Adresa

Telefon
Fax
Kryesia
Menexher
Anëtarë
Ngjyrat e klubit Bardh e Kuq
Reparti i ekipit të futbollit
Kategoria
Stadiumi
Drejtori repartit
Shefi stërvitjes
Veshja sportive
Fusha e saj
Fusha e huaj
Suksese sporti
Sezoni sportiv
Internet
Internet www.kfbeselidhja.tk
E-Mail

KF Beselidhja është formuar në vitin 1956, dhe ka shumë legjenda prej atij viti. Emra të njohun tnë klubin futbollistik Beselidhja janë Vuniqi, Nazmi Binaku, Mehmet Dragusha, Milaim Rama dhe të tjerë. Beselidhja është momentalisht e shuar por pritet sërish rifunksionimi i këtij klubi.