Petrit Vasili

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
Petrit Vasili

Dr. Petrit Vasili është sekretar i përgjitshem i LSI-së në shqipëri.

Edukimi
Diplomoi pranë Universitetit të Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë.
Ka kryer specilizime te plota pasuniversitare ne Tirane (1984 – 1985) dhe pranë Institutit Superior Sanitar në Romë gjatë viteve 1988 – 1991.
Veprimtaria
Gjatë viteve 2001 - 2003 ka ushtruar detyrën Zëvendës Ministër i Shëndetësisë.
Në vitin 2009 Ministër i Shëndetësisë.