Portal:Tirana

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Emblema e Tiranës
T I R A N A
Emblema e Tiranës
Kjo faqe shërben si ndihmë për kërkimin dhe krijimin e artikujve mbi dhe për TiranënWikipedia.
Wikipedia:FillimiArtikuj në kategorinë TiranëFjalori i fjalëve ndihmëse
Pema e kategorisë "Tiranë" në Wikipedia

Artikulli i muajit

Pallati i Kongreseve u ndërtua për organizimin e kongreseve të Partisë së Punës, por edhe të festivaleve. Punimet për ndërtimin e tij filluan në vitin 1982 dhe përfunduan katër vite më pas në vitin 1986. Për ndërtimin e tij punuan ndërmarrjet më të mira në vend. Por modernizmi i godinës nga jashtë vazhdonte edhe brenda saj. Ambientet brenda saj u bënë një mënyrë që pallati të ishte edhe shumëfunksional dhe çdo gjë e vendosur atje të përshtatej me aktivitet që do zhvilloheshin. Një funksion që Pallati i Kongreseve vazhdon ta ruajë edhe sot pas 20 vjetësh.>>>

Fotografia e zgjedhur

Monument Skenderbeu.JPG
Monumenti i Skënderbeut në Tiranë

A e dini se ..?

Portal:Tirana/A e dini se

Burime interneti

Portala të ngjashme

Stema e Bashkisë Berat.svg COA Bujanovac.png Coat of arms of Debar Municipality.png Stema e Bashkisë Durrës.svg Coat of arms of Elbasan.svg Logo ferizaj.jpg Coat of arms of Fier.svg Gjakova stema.jpg GjilaniEmblema.JPG Stema e Bashkisë Gjirokastër.svg Stema e Bashkisë Korçë.svg Stema e Bashkisë Kukës.svg Coat of arms of Kumanovo Municipality.svg Stema e Bashkisë Lezhë.svg COA Medveđa.png VushtriaEmblema.PNG Peja - Logo.jpg Coat of arms of Plav.png Presevo-grb.png Stema e Komunës Prishtinë.svg

Stema e Bashkisë Shkodër.svg Coat of arms of Skopje.svg Stema e Bashkisë Tiranë.svg Novi Pazar (Grb).png Coat of Arms of Bar.png Coat of Arms of Ulcinj.svg Stema e Bashkisë Vlorë.svg

Berati  Bujanoci Dibra  Durrësi  Elbasani Ferizaji  Fieri  Gjakova Gjilani  Gjirokastra  Korça Kukësi  Kumanova  Lezha  Medvegja  Mitrovica  Peja  Plava  Presheva  Prishtina  Prizreni  Tirana  Tregu i Ri  Tivari  Shkodra  Shkupi  Ulqini  Vlora

SubPortala

Artikuj:
Rrethi i Tiranës Rrethi i Kavajës

Fresko kujtesën e serverit