Portal:Peja

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
redakt>/font> 
Portali Peja
Peja - Logo.jpg
Mirë se vini në portalin
P E J A
Peja - Logo.jpg
Kjo faqe shërbenë si ndihmë për kërkimin dhe krijimin e artikujve mbi dhe për
PejënWikipedia.
redakt>/font> 
Artikulli i muajit

Hamami i Vjetër, Hamami i Madh, Kurshumli Hamami sikurse që është i njohur nga vendasit, pejanët , përkatësisht Hamami i Haxhi Beut sipas emërit të donatorit të objektit monumental, është një ndër ndërtimet shoqëroro – publike e qyteteve të territorit etnik shqiptar i ruajtur deri në ditët tona me mjaft elemente të gjendjes fillestare, origjinale, pra në një masë dhe formë e ruan autentitetin e kohës së ndërtimit. Hamami i Haxhi Beut është një realitet, ekzemplar dhe raritet i ditëve tona.>>>

redakt>/font> 
Fotografia e muajit
redakt>/font> 
A e dini se
  • ... Komuna e Pejës sipas rezultateve preliminare te regjistrimit të popullsisë së vitit 2011 ka 24 081 banesa(shtëpi), 17 492 ekonomi fmiljare dhe 95 723 banorë.
redakt>/font> 
Peja Temat
redakt>/font> 
Këndi yt
redakt>/font> 
Portala të ngjashëm

Stema e Bashkisë Berat.svg COA Bujanovac.png Coat of arms of Debar Municipality.png Stema e Bashkisë Durrës.svg Coat of arms of Elbasan.svg Logo ferizaj.jpg Coat of arms of Fier.svg Gjakova stema.jpg GjilaniEmblema.JPG Stema e Bashkisë Gjirokastër.svg Stema e Bashkisë Korçë.svg Stema e Bashkisë Kukës.svg Coat of arms of Kumanovo Municipality.svg Stema e Bashkisë Lezhë.svg COA Medveđa.png VushtriaEmblema.PNG Peja - Logo.jpg Coat of arms of Plav.png Presevo-grb.png Stema e Komunës Prishtinë.svg Skeda:Emblema - Prizren.jpg Stema e Bashkisë Shkodër.svg Coat of arms of Skopje.svg Stema e Bashkisë Tiranë.svg Novi Pazar (Grb).png Coat of Arms of Bar.png Coat of Arms of Ulcinj.svg Stema e Bashkisë Vlorë.svg

Berati  Bujanoci Dibra  Durrësi  Elbasani Ferizaji  Fieri  Gjakova Gjilani  Gjirokastra  Korça Kukësi  Kumanova  Lezha  Medvegja  Mitrovica  Peja  Plava  Presheva  Prishtina  Prizreni  Tirana  Tregu i Ri  Tivari  Shkodra  Shkupi  Ulqini  Vlora

redakt>/font> 
SubPortala
Artikulli
Komuna Istog Klinë
Peja - Logo.jpg IstoguEmblema.PNG KlinaEmblema.GIF

Fresko kujtesën e serverit