Portal:Kukësi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
redakto 
Portali Kukësi
Flag of Albania.svg
Mirë se na kini-vini në portalin
K U K Ë S I
Flag of Albania.svg
Kjo faqe shërbenë si ndihmë për kërkimin dhe krijimin e artikujve mbi dhe për
KukësWikipedia.
redakto 
Artikulli i muajit

Aeroprti i Kukësit. Ndërtimi i këtij aeroporti nisi në muajin maj të vitit 2002. Ky aeroport shtrihet në një sipërfaqe prej rreth 65 hektarë, 3 kilometra larg qytetit të Kukësit, dhe është i kategorisë ndërkombëtare C. Sipas projektit të ndërtimit, në këtë aeroport është parashikuar që të zbresin njëherësh deri 5 aeroplane. Aeroporti është i pajisur me të gjitha mjetet e kontrollit të hapësirës ajrore.>>>

po ne kemi nje qeveri ajdutash nuk mendojne x popullin,qe te hapet aeroporti i kukesit dhe bisneset ne kukes ecin , po as nji nuk can koke x shtetin tone.shuqyr qe u hap te pakten autostrada per te vajt ne kukes;-)

redakto 
Fotografia e muajit
redakto 
A e dini se

..në Kukës më 28 dhe 29 mars 2015 është mbajtë Wiki Akademia?

redakto 
Kukësi Temat
redakto 
Këndi yt
redakto 
Portala të ngjashëm

Stema e Bashkisë Berat.svg COA Bujanovac.png Coat of arms of Debar Municipality.png Stema e Bashkisë Durrës.svg Coat of arms of Elbasan.svg Logo ferizaj.jpg Coat of arms of Fier.svg Gjakova stema.jpg GjilaniEmblema.JPG Stema e Bashkisë Gjirokastër.svg Stema e Bashkisë Korçë.svg Stema e Bashkisë Kukës.svg Coat of arms of Kumanovo Municipality.svg Stema e Bashkisë Lezhë.svg COA Medveđa.png VushtriaEmblema.PNG Peja - Logo.jpg Coat of arms of Plav.png Presevo-grb.png Stema e Komunës Prishtinë.svg

Stema e Bashkisë Shkodër.svg Coat of arms of Skopje.svg Stema e Bashkisë Tiranë.svg Novi Pazar (Grb).png Coat of Arms of Bar.png Coat of Arms of Ulcinj.svg Stema e Bashkisë Vlorë.svg

Berati  Bujanoci Dibra  Durrësi  Elbasani Ferizaji  Fieri  Gjakova Gjilani  Gjirokastra  Korça Kukësi  Kumanova  Lezha  Medvegja  Mitrovica  Peja  Plava  Presheva  Prishtina  Prizreni  Tirana  Tregu i Ri  Tivari  Shkodra  Shkupi  Ulqini  Vlora

redakto 
Kukësi Lajme
redakto 
Biografi e zgjedhur
redakto 
Citate
redakto 
Kukësi Lista
redakto 
Kategori
redakto 
WikiProjekte
redakto 
Artikuj që duhet përmirësuar
redakto 
SubPortala

Fresko kujtesën e serverit