Portal:Berati

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
redakto 
Portali Berati
Bashkiaberat.jpg
Mirë se na kini-vini në portalin
B E R A T I
qytetin e bardhë të ngritur në trojet antike
Bashkiaberat.jpg
Kjo faqe shërben si ndihmë për kërkimin dhe krijimin e artikujve mbi dhe për
BeratinWikipedia.
Wikipedia:FillimiArtikuj në kategorinë BeratFjalori i fjalëve ndihmëse
Pema e kategorisë "Berat" në Wikipedia
redakto 
Artikulli i muajit
Berat Castle, Albania.JPG
Kalaja e Beratit e ngritur në një kodër 187 metra të lartë, në të majtë të grykës së lumit Osum. Fillimisht, një vendbanim protourban, në shekullin e VII-V p.e.s, si një pikë strategjike e rëndësishme, ajo u shndërrua në qytet kështjellë me mure që arrinin në gjatësi deri në 1.400 metra dhe me një sipërfaqe prej 10 ha. Burimet historike dëshmojnë se prej këtij viti kalaja e Beratit ka qenë objekt i sulmeve të ndryshme dhe si rezultat përmendet në dokumenta historike të kohës me >>>
redakto 
Fotografia e muajit
Berat.jpg

Berati
redakto 
A e dini se

... lumi i Osumit gjarpëron në mes të qytetit të Beratit dhe ky lumë afër Urës Vajgurore bashkohet me lumin e Devollit dhe së bashku që të dy formojnë Semanin.

redakto 
Berati Temat

Portal:Berati/Temat e portalit Berati

redakto 
Këndi yt
redakto 
Burime interneti
redakto 
Portala të ngjashëm

Bashkiaberat.jpg Bashkia-durres.gif Amblema elbasan.jpg Logo ferizaj.jpg Coat of arms of Fier.svg Gjakova stema.jpg GjilaniEmblema.JPG Bashkia Korçë.jpg Kumanova logo.gif COA Medveđa.png VushtriaEmblema.PNG Peja - Logo.jpg Emblema e Preshevës.png PrishtinaEmblema.PNG PrizreniEmbema.JPG Stema e Bashkisë Shkodër.svg Coat of arms of Skopje.svg Wappen Tirana.gif National Symbol of Bosniaks in Sandzak.png Coat of Arms of Bar.png Ulcinj-Grb.gif Emblema big vlora.jpg

Berati  Bujanoci Dibra  Durrësi  Elbasani Ferizaji  Fieri  Gjakova Gjilani  Gjirokastra  Korça Kukësi  Kumanova  Lezha  Medvegja  Mitrovica  Peja  Plava  Presheva  Prishtina  Prizreni  Tirana  Tregu i Ri  Tivari  Shkodra  Shkupi  Ulqini  Vlora

redakto 
Berati Lajme
Jemi nje.PNG

redakto 
Biografi e zgjedhur

Portal:Berati/Biografi e zgjedhur

redakto 
Citate

Portal:Berati/Citate

redakto 
Berati Lista
redakto 
Kategori

Portal:Berati/Kategori

redakto 
WikiProjekte
redakto 
Artikuj që duhet përmirësuar

Portal:Berati/Artikuj që duhet përmirësuar

redakto 
SubPortala
Artikuj:
Rrethi i Beratit Rrethi i Kuçovës Rrethi i Skraparit
Berati Kuçova

Fresko kujtesën e serverit