Portal:Elbasani

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
redakto 
Portali Elbasani
Amblema elbasan.jpg
Mirë se na kini-vini në portalin
E L B A S A N I
Amblema elbasan.jpg
Kjo faqe shërbenë si ndihmë për kërkimin dhe krijimin e artikujve mbi dhe për
ElbasaninWikipedia.
Wikipedia:FillimiArtikuj në kategorinë ElbasanFjalori i fjalëve ndihmëse
Pema e kategorisë "Elbasan" në Wikipedia
redakto 
Artikulli i muajit

Lidhja Filologjike Shqiptaro-Greke u krijua në vitin 1997 në Elbasan. Bërthamën fillestare e përbënin pedagogë të Universitetit “Aleksandër Xhuvani”. Qëllim i Lidhjes është të mbrojë dhe të nxitë moralisht dhe materialisht interesat profesionale të anëtarëve të vet, të punojë për mbarëvajtjen e studimeve filologjike shqiptaro-greke në Shqipëri dhe në përgjithësi të kontribuojë me mundësitë që zotëron për zhvillimin kulturor të vendit. Ka organizuar disa veprimtari >>>

redakto 
Fotografia e muajit
Elbasan Castle 1.JPG

Kalaja e Elbasanit
redakto 
A e dini se

Portal:Elbasani/A e dini se

redakto 
Elbasani Temat

Portal:Elbasani/Temat e portalit Elbasani

redakto 
Këndi yt

Portal:Elbasani/Këndi yt

redakto 
Portala të ngjashëm

Bashkiaberat.jpg Bashkia-durres.gif Amblema elbasan.jpg Logo ferizaj.jpg Coat of arms of Fier.svg Gjakova stema.jpg GjilaniEmblema.JPG Bashkia Korçë.jpg Kumanova logo.gif COA Medveđa.png VushtriaEmblema.PNG Peja - Logo.jpg Emblema e Preshevës.png PrishtinaEmblema.PNG PrizreniEmbema.JPG Stema e Bashkisë Shkodër.svg Coat of arms of Skopje.svg Wappen Tirana.gif National Symbol of Bosniaks in Sandzak.png Coat of Arms of Bar.png Ulcinj-Grb.gif Emblema big vlora.jpg

Berati  Bujanoci Dibra  Durrësi  Elbasani Ferizaji  Fieri  Gjakova Gjilani  Gjirokastra  Korça Kukësi  Kumanova  Lezha  Medvegja  Mitrovica  Peja  Plava  Presheva  Prishtina  Prizreni  Tirana  Tregu i Ri  Tivari  Shkodra  Shkupi  Ulqini  Vlora

redakto 
Elbasani Lajme
Jemi nje.PNG

redakto 
Biografi e zgjedhur

Portal:Elbasani/Biografi e zgjedhur

redakto 
Citate

Portal:Elbasani/Citate

redakto 
Elbasani Lista
redakto 
Kategori

Portal:Elbasani/Kategori

redakto 
WikiProjekte
redakto 
Artikuj që duhet përmirësuar

Portal:Elbasani/Artikuj që duhet përmirësuar

redakto 
SubPortala
Artikuj:
Rrethi i Elbasanit Rrethi i Gramshit Rrethi i Librazhdit Rrethi i Peqinit
Elbasani(Portal) Gramshi Librazhdi Peqini

Fresko kujtesën e serverit