Portal:Durrësi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
redakto 
Portali Durrësi
Stema e Bashkisë Durrës.svg
Mirë se na kini-vini në portalin
D U R R Ë S I
Stema e Bashkisë Durrës.svg
Kjo faqe shërben si ndihmë për kërkimin dhe krijimin e artikujve mbi dhe për
DurrësinWikipedia.
redakto 
Artikulli i muajit

Kulla e vrojtimit në Durrës ose Kulla e kapitenarisë shërben për të ndjekur të gjitha situatat detare, për të monitoruar lundrimin e anijeve si dhe për të drejtuar operacione detare në raste të jashtëzakonshme. Në kullë funksionojnë disa salla komandimi dhe vrojtimi të pajisura me aparatura moderne optike dhe dëgjimi. Sistemi i kamerave të vëzhgimit mundëson vrojtimin e objekteve deri në distancën 10 milje detare larg dhe është i aftë që të identifikojë edhe njollat e ndotjeve detare të cilat mund të shkaktohen nga anije të ndryshme.>>>

redakto 
Fotografia e muajit
redakto 
A e dini se
  • ... cili fis Ilir kishte për qendër Durrësin. ( T_u_a_t_t }
redakto 
Durrësi Temat
redakto 
Këndi yt

Pralazi

redakto 
Burime interneti
redakto 
Portala të ngjashëm

Stema e Bashkisë Berat.svg COA Bujanovac.png Coat of arms of Debar Municipality.png Stema e Bashkisë Durrës.svg Coat of arms of Elbasan.svg Logo ferizaj.jpg Coat of arms of Fier.svg Gjakova stema.jpg GjilaniEmblema.JPG Stema e Bashkisë Gjirokastër.svg Stema e Bashkisë Korçë.svg Stema e Bashkisë Kukës.svg Coat of arms of Kumanovo Municipality.svg Stema e Bashkisë Lezhë.svg COA Medveđa.png VushtriaEmblema.PNG Peja - Logo.jpg Coat of arms of Plav.png Presevo-grb.png Stema e Komunës Prishtinë.svg

Stema e Bashkisë Shkodër.svg Coat of arms of Skopje.svg Stema e Bashkisë Tiranë.svg Novi Pazar (Grb).png Coat of Arms of Bar.png Coat of Arms of Ulcinj.svg Stema e Bashkisë Vlorë.svg

Berati  Bujanoci Dibra  Durrësi  Elbasani Ferizaji  Fieri  Gjakova Gjilani  Gjirokastra  Korça Kukësi  Kumanova  Lezha  Medvegja  Mitrovica  Peja  Plava  Presheva  Prishtina  Prizreni  Tirana  Tregu i Ri  Tivari  Shkodra  Shkupi  Ulqini  Vlora

redakto 
Durrësi Lajme
Jemi nje.PNG

  • Hapen 4 degë të reja në Universitetin e Durrësit [1]

Nisma për një qytet të pastër, prishet dhe pastrohet një ndërtim pa leje në shkollën Naim Babameto

redakto 
Biografi e zgjedhur
redakto 
Citate
redakto 
Durrësi Lista
redakto 
Kategori
redakto 
WikiProjekte
redakto 
Artikuj që duhet përmirësuar
redakto 
SubPortala

Fresko kujtesën e serverit