Portal:Gjirokastra

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
redakto 
Portali Gjirokastra
Flag of Albania.svg
Mirë se na kini-vini në portalin
G J I R O K A S T R A
Flag of Albania.svg
Kjo faqe shërbenë si ndihmë për kërkimin dhe krijimin e artikujve mbi dhe për
GjirokastërWikipedia.
Wikipedia:FillimiArtikuj në kategorinë GjirokastërFjalori i fjalëve ndihmëse
Pema e kategorisë "Gjirokastër" në Wikipedia
redakto 
Artikulli i muajit

Muzeu i Armëve në Gjirokastër ndodhet në brendësi të kështjellës së Gjirokastrës. Ai përmban materiale që paraqesin zhvillimin e armëve në Shqipëri që nga kohët më të lashta e deri në ditët e sotme. Numri i madh i armëve dhe pajisjeve ushtarake nga Lufta e Parë dhe e Dytë Botërore, kanë interes kryesisht për specialistët. Ka gjithashtu edhe armë karakteristike të periudhës së vonë osmane. Të ekspozuara janë edhe një kontingjent armësh të periudhës së Skënderbeut- Heroit tonë Kombëtar.>>>

redakto 
Fotografia e muajit
C.t.jpg

Çerçiz Topulli
redakto 
A e dini se

Portal:Gjirokastra/A e dini se

redakto 
Gjirokastra Temat

Portal:Gjirokastra/Temat e portalit Gjirokastra

redakto 
Këndi yt

Portal:Gjirokastra/Këndi yt

redakto 
Portala të ngjashëm

Bashkiaberat.jpg Bashkia-durres.gif Amblema elbasan.jpg Logo ferizaj.jpg Coat of arms of Fier.svg Gjakova stema.jpg GjilaniEmblema.JPG Bashkia Korçë.jpg Kumanova logo.gif COA Medveđa.png VushtriaEmblema.PNG Peja - Logo.jpg Emblema e Preshevës.png PrishtinaEmblema.PNG PrizreniEmbema.JPG Stema e Bashkisë Shkodër.svg Coat of arms of Skopje.svg Wappen Tirana.gif National Symbol of Bosniaks in Sandzak.png Coat of Arms of Bar.png Ulcinj-Grb.gif Emblema big vlora.jpg

Berati  Bujanoci Dibra  Durrësi  Elbasani Ferizaji  Fieri  Gjakova Gjilani  Gjirokastra  Korça Kukësi  Kumanova  Lezha  Medvegja  Mitrovica  Peja  Plava  Presheva  Prishtina  Prizreni  Tirana  Tregu i Ri  Tivari  Shkodra  Shkupi  Ulqini  Vlora

redakto 
Gjirokastra Lajme
Jemi nje.PNG

Hapet portali Gjirokastra Ime (http://www.gjirokastraime.com). Ky portal i dedikohet gjithe gjirokastriteve kudo qe jane.

redakto 
Biografi e zgjedhur

Portal:Gjirokastra/Biografi e zgjedhur

redakto 
Citate

Portal:Gjirokastra/Citate

redakto 
Gjirokastra Lista
redakto 
Kategori

Portal:Gjirokastra/Kategori

redakto 
WikiProjekte
redakto 
Artikuj që duhet përmirësuar

Portal:Gjirokastra/Artikuj që duhet përmirësuar

redakto 
SubPortala
Artikuj:
Rrethi i Gjirokastrës Rrethi i Përmetit Rrethi i Tepelenës
Gjirokastra(Portal) Përmeti Tepelena

Fresko kujtesën e serverit