Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Kuvendi"

Jump to navigation Jump to search
::* Titulli i artikullit [[Pandemia e Koronavirusit në Shqipëri 2020]] me duket sikur nuk ka kuptim ne shqip. Mendoj qe viti duhet futur ne kllapa dhe fjala ''koronavirus'' te shkruhet me germe te pare te vogel, pra [[Pandemia e koronavirusit në Shqipëri (2020)]], ose [[Pandemia e koronavirusit e vitit 2020 në Shqipëri]], ose [[Pandemia e COVID-19 në Shqipëri]].
::Keto ishin propozimet e mia per titujt, mirepres dhe mendimet e te tjereve. --[[Përdoruesi:Olsi|Olsi]] ([[Përdoruesi diskutim:Olsi|diskutimet]]) 22 mars 2020 23:53 (CET)
:::Përshëndetje, personalisht mbështes propozimet: "koronavirus", "Pandemia e koronavirusit 2019-2020" dhe "Pandemia e koronavirusit e vitit 2020 në Shqipëri". – [[Përdoruesi:Βατο|Βατο]] ([[Përdoruesi diskutim:Βατο|diskutimet]]) 23 mars 2020 00:14 (CET)

Menyja e navigimit