Gjuha baske

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Gjuha baskisht)
Jump to navigation Jump to search
Gjuha baske
Flitët në Evropë
Filogjeneza
Teritori baskë në Spanjë dhe Francë.
Dialektet baske.

Gjuha baske (baskishtja) është gjuha që flitet nga 1.060.730 folës.