Stampa:Harta e pozicionit Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search


Harta e pozicionit
Gjeo-Koordinata (Foto)
Pikët anësh Koordinatat decimale
Lartë 42.95036
Poshtë 39.28394
Majtas 17.38634
Djathtas 22.282
Gjeo-Koordinaten (Shteti)
Distanca më e largët Koordinata
Veri (në Vermosh) 42.67° N, 19.73° O
Jug (afër Konispoli) 39.64° N, 20.19° O
Perëndim (në Sazani) 40.50° N, 19.26° O
Lindje (në Bilishti) 40.67° N, 21.06° O
Gjeo-Koordinata (Vende L-Z)
Qytete dhe Komuna Koordinata
Lezha 41° 47' N, 19° 38' 36" O
Libohova 40° 1' 51" N, 20° 15' 47" O
Librazhdi 41° 11' 48" N, 20° 20' 8" O
Lushnja 40° 56' 30" N, 19° 42' 17" O
Maliqi 40° 42' 20" N, 20° 41' 58" O
Mamurrasi 41° 34' 39" N, 19° 41' 31" O
Manza  
Memaliaj 40° 21' 6" N, 19° 58' 49" O
Orikumi 40° 19' 31" N, 19° 28' 17" O
Patosi 40° 38' 34" N, 19° 39' 2" O
Peqini 41° 2' 45" N, 19° 45' 3" O
Përmeti 40° 14' N, 20° 21' 6" O
Peshkopia 41° 41' 6" N, 20° 25' 44" O
Pogradeci 40° 54′ 25" N, 20° 38′ 53" O
Poliçani 40° 36' 43" N, 20° 5' 53" O
Përrenjasi 41° 4' N, 20° 32' 7" O
Puka 42° 2' 39" N, 19° 53' 58" O
Roskoveci 40° 44' 14" N, 19° 42' 7" O
Rrësheni 41° 46' 2" N, 19° 52' 32" O
Rrogozhina 41° 4' 35" N, 19° 39' 55" O
Rubiku 41° 46' 27" N, 19° 47' 9" O
Saranda 39° 52' 32" N, 20° 0' 19" O
Selenica 40° 31' 50" N, 19° 38' 8" O
Shijaku 41° 20' 44" N, 19° 34' 1" O
Shkodra 42° 4' 3" N, 19° 30' 47" O
Skrapari  
Sukthi  
Tepelena 40° 17' 44" N, 20° 1' 9" O
Tirana 41° 19' 39" N, 19° 49' 8" O
Ura Vajgurore 40° 46' 8" N, 19° 52' 40" O
Vau i Dejës  
Vlora 40° 28' N, 19° 29' 22" O
Vora 41° 23' 26" N, 19° 39' 18" O
Gjeo-Koordinata (Vende A-L)
Qytete dhe Komuna Koordinata
Bajram Curri 42° 21' 25" N, 20° 4' 23" O
Ballshi 40° 35' 56" N, 19° 44' 4" O
Belshi  
Berati 40° 42' 20" N, 19° 57' 7" O
Bilishti  
Bulqiza 41° 29' 30" N, 20° 13' 18" O
Burreli 41° 36' 37" N, 20° 0' 32" O
Cërriku  
Delvina 39° 57' 3" N, 20° 5' 52" O
Divjaka  
Durrësi 41° 19' 23" N, 19° 26' 29" O
Elbasani 41° 6' 44" N, 20° 4' 55" O
Erseka 40° 20' 16" N, 20° 40' 44" O
Fushë-Arrëzi 42° 4' 12" N, 20° 2' 1
Fierza 42° 15' 52" N, 20° 1' 36" O
Fieri 40° 43′ 30" N, 19° 33′ 26" O
Fushë Kruja 41° 28' 41" N, 19° 43' 4" O
Gjirokastra 40° 4' 32" N, 20° 8' 20" O
Gramshi 40° 52' 10" N, 20° 11' 3" O
Hasi  
Himara 40° 6' 6" N, 19° 44' 40" O
Iballe 42° 11' 31" N, 20° 0' 18" O
Kamza  
Kavaja 41° 11' 8" N, 19° 33' 24" O
Këlcyra 40° 18' 47" N, 20° 11' 21" O
Klos (Mat) 41° 30' 24" N, 20° 5' 12" O
Konispoli 39° 39' 32" N, 20° 10' 53" O
Kopliku 42° 12' 48" N, 19° 26' 11" O
Korça 40° 37' 6" N, 20° 46' 50" O
Kruja 41° 30' 33" N, 19° 47' 34" O
Kuçova 40° 48' 1" N, 19° 55' O
Kukësi 42° 4' 36" N, 20° 25' 18" O
Laçi 41° 38' 8" N, 19° 42' 47" O
Leskoviku 40° 9' 5" N, 20° 35' 49" O