Jump to content

UTC-4

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
UTC-4
Ora ekzakte

Ora është 2 h 22

Statistika
Kodi: Q
Gjatësia: 60 °
Mbulimi territorial: ≈ 6.400.000 km2
Popullsia: ≈ 61.500.000 banorë
Dendësia: ≈ 10 banor/km2
Shtete dhe territore: 21


UTC-4 është një zonë kohore, 4 orë pas UTC-së. Në Shtetet e Bashkuara dhe Kanada kjo quhet edhe Zona Kohore Standarte e Atlantikut (AST).