Dodoria

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dodoria është nje ushtar alien dhe i zbaton urdherat e Frizes

Saga e Sajaneve

Dodoria bashke me Alienet shkojen ne Palnetine sajaneve qe quhet Vexhita dodoria dhe alienet lendojne keq shoket e Bardokut dhe Babain e gokut e lendon.

Saga e Namekianeve

Dodoria Friza Zarboni shkojne per ne Planetin Namek per ti gjetur Sefrat e dragoit por Namekianet vrane ushtaret e frizes pero dodoria i ka lenduar por gjate perballjes me namekianet Vexhita perballet me Dodorien por vexhita e vrau dhe i dha fund