Jump to content

Gohan

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Gohan është djali i Goku-t dhe Kiki-t. Ai i ngjan shumë babait te tij. Mësuesi i Gohanit ne fillim ishte Piccolo (Pikolo). Ne fillim Goku behet SSJ dhe me vonë i mëson edhe Gohanit qe te behet SSJ. Gohani pas shumë e shumë mundimesh u be SSJ. Me vonë Gohani mundi Sell (Superin) me ndihmën e Gokut por Goku ne atë moment ishte i vdekur dhe kishte shkuar ne boten e pertejeme. Me vonë Kiki lindi një djal tjetër (Gotenin). Gohani kur u rrit u maruta me Videl-in dhe bën Pan.