Jamça

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Jamça është një shok i Gokut dhe i ndihmon Gokut. Ai ne fillim te Dragon Ball Z e kishte te dashur Bulmen por pastaj u ndanë dhe Bulma u dashurua ne Vexhiten. Jamca i ndihmon Gokut në mundjen e Napes dhe Cell. Ai ka vetëm dy teknika Kamehameha dhe Sokidan.

Sokidan i ndihmon te Saibamen kurse Kamehameha te Cell.