Kamehameha

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kamehameha në shqip titullohet (Mënyra e shkatërrimit të breshkës).

Është teknike shumë e fortë që përdoret nga shumë njerëz nga Goku, Krilin, Jamça, Gohan dhe Roshi por të GT përdoret edhe nga Pan.

Kamehameha Gokut i ndihmon në betejën kundër Vexhites dhe kundër Cell.

Kjo teknike u zbulua nga Roshi dhe ai ja mësoi Gokut dhe Krilinit. Prej Gokut edhe Gohani pastaj prej Gohanit edhe Pan. Prandaj shumë herë i thonë teknika e Roshit.