Pan (Dragon Ball)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Pan)
Jump to navigation Jump to search

Pan është vajza e Gohanit dhe Videl. Gjysh ka Gokun dhe zotin Satan Hercule. Pan është një vajze shumë energjike dhe bën pjesë kah fundi i DBZ dhe të i gjithë seritë GT.

Pan përdor teknikat e babait të sajë Gohanit. Kjo teknikë i takon edhe Gohanit edhe Gokut edhe Panit Kamehameha.