Kategoria:Shërbim i fshehte

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
(Përcjellë nga Kategoria:Shërbime sekrete)

Sherbimi Sekret Europian i cili u themlua ne vitin 2016 me qellim te shtet forcimit te kosoves i cili vepron ne Serbi,Rusi,Hungari,Mal te zi, ku nga ky sherbim kemi arritur te kemi qasje deri ne zyret e Presidentit Rusë Vladimir Putin. Sherimi asht nen udheheqjen e Personav nga Kosova. Pjes e keti sherbimi jan: rreth 210 antar Rusia:40 Antar Serbia:20 Kosova"105 dhe te tjerë. Rezlutat i keti Sherbimi do te jet edhe Shpallja e Pavarsis se Vojvodines ne Vitin 2021. Drejtori i Pergjithshum Enisi-Plaki