Raditz

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Raditzi është një Sajan, babai i tij është Bardock dhe vëllau i tij është Gokut. Raditzi vjen në tokë që ti thotë Gokut se duhet ti vras 100 njerëz përpara se ti thotë sëpari ia merr Djalin e tij Gohanin. Goku bashkë me Pikolon bashkojnë forcat dhe e vrasin Raditzin por edhe Goku vritet sepse e ndalon Raditzin që të lëviz që Pikolo ta godas me rrezen e tij më të fortë dhe për këtë arsye u vra edhe Goku.