Gruaja Shqiptare në Botë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Gruaja Shqiptare ne Bote - GSHB (Albanian Women World) eshte nje organizate jo OJQ me anëtaresi të, e pavarur, joqeveritare, jo politike, e krijuar me vullnet te lirë nga ana e themeluesve te saj, e cila nuk ka qellime fitimi dhe ëshë e hapur per bashkëpunim me te gjithe ata persona fizike apo juridik, vendas ose te huaj, që duan te ndihmojne në realizimin e qëllimit dhe objektivave :

'Evidentimi , promovimi i arritjeve te gruas shqiptare ne te gjitha profesionet dhe ne te gjitha epokat historike. Ngritja e nje sistemi vlerash ''

Identiteti i Organizatës[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

1.Organizata ka siglen, simbolin dhe vulen e saj, te cilat e indentifikojne ate. Sigla, simboli dhe vula mban mbishkrimin: Organizata OJQ. Gruaja Shqiptare ne Bote - GSHB

2.Personi qe do te perfaqesoj Shoqaten ne cdo Istitucion shtetëror apo privat vendas apo te huaj do te jete presidentja Znj. Liliana Pere. Krijuar si organizate me nje afat te pacaktuar.

Per rregjistrimin dhe drejtimin ne Gjykate autorizohet Znj. Liliana Pere. Nr i vendimit te aprovimit 5101. Date 28.05.2015 Gykatesja Arjana Lico.

Faqe te grave te suksesshme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

A[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

B[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]


D[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

E[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

G[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

I[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

J[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

K[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

L[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

M[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

N[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

O[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

P[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

R[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

S[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

U[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

V[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Z[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referenca[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

https://gazetadielli.com/e-para-grua-ministre-mbrojtjes/

https://gazetadielli.com/histori-suksesi-prof-nora-cashku/

https://gazetadielli.com/eleni-qirici-shqiptarja-e-pare-ne-holivud/

https://gazetadielli.com/histori-suksesi-flet-prof-dr-jera-kruja/

https://revistakuvendi.org/?p=6172https://diasporashqiptare.al/2022/02/04/histori-suksesi-nje-regjizore-si-angjelina-xhara/

https://alb-spirit.com/2020/12/15/liliana-pere-interviste-ekskluzive-me-doktoren-e-shkencave-mjekesore-vigjilenca-demiraj/

https://gazetadielli.com/shansi-gjerman-dhe-shqiptaret/

https://gazetadielli.com/histori-suksesi-aferdite-shani/

https://gazetadielli.com/histori-suksesi-julia-goga-cooke/

https://gazetadielli.com/histori-suksesi-julia-goga-cooke/

https://gazetadielli.com/histori-suksesi-elidiana-abazi/

https://www.voal.ch/tag/liliana-pere/

https://gazetadielli.com/virgjeri-te-vjedhura-ne-universitetin-e-palermos/

https://www.voal.ch/shqipe-biba-histori-suksesi-bashkebisedim-shqipe-biba-dhe-liliana-pere/aktuale/

https://gazetadielli.com/liri-kopaci-di-micheleshefe-e-divizionit-te-barazise-ne-ke/

http://revistakuvendi.org/?p=5019<

https://gazetadielli.com/musine-kokalari-nje-shqiptare-ne-universitetin-la-sapienca/

https://alb-spirit.com/2016/06/15/flet-sekretarja-e-vatres-ne-tampa-bamiresja-zamira-rubjeka-ekonomiste-ne-banken-amerikane/

https://gazetadielli.com/muzika-eshte-jeta-ime-flet-prof-shqipe-zani-soprano-mjeshter-i-madh/

https://shqiptaretkanada.blogspot.com/2016/07/lorina-nacishkencetarja-shqiptare-ne.html

https://gazetadielli.com/erisa-zykaj-gazetarja-shqiptare-ne-bruksel/

https://gazetadielli.com/histori-suksesi-prof-edlira-haxhiymeri/

https://gazetadielli.com/virgjeri-te-vjedhura-ne-universitetin-e-palermos/

https://gazetadielli.com/histori-suksesi-shqiptarja-e-suksesshme-mirela-athanas/

https://gazetadielli.com/histori-suksesi-nje-shqiptare-ne-eliten-intelektuale-franceze/

https://revistakuvendi.org/?p=6172

https://gazetadielli.com/histori-suksesi-prof-nora-cashku/

https://telegraf.al/kulture/merita-mccormack-suksesi-me-i-madh-per-mua-eshte-familja/

https://gazetadielli.com/eleni-qirici-shqiptarja-e-pare-ne-holivud/