Lista e trajnerëve të F.C. Internazionale Milano

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Lista më poshtë tregon trajnerët e skuadrës italiane Inter gjatë gjithë historisë.

Vit pas viti[redakto | përpunoni burim]

 
Emri Kombësia Vitet
Virgilio Fossati Flamuri 1909–1915
Nino Resegotti
Francesco Mauro
Flamuri 1919–1920
Bob Spotishwood Flamuri 1922–1924
Paolo Schiedler Flamuri 1924–1926
Árpád Weisz Flamuri 1926–1928
József Viola Flamuri 1928–1929
Árpád Weisz Flamuri 1929–1931
István Tóth Flamuri 1931–1932
Árpád Weisz Flamuri 1932–1934
Gyula Feldmann Flamuri 1934–1936
Albino Carraro Flamuri 1936
Armando Castellazzi Flamuri 1936–1938
Tony Cargnelli Flamuri 1938–1940
Giuseppe Peruchetti Flamuri 1940
Italo Zamberletti Flamuri 1941
Ivo Fiorentini Flamuri 1941–1942
Giovanni Ferrari Flamuri 1942–1945
Carlo Carcano Flamuri 1945–1946
Nino Nutrizio Flamuri 1946
Giuseppe Meazza Flamuri 1947–1948
Carlo Carcano Flamuri 1948
Dai Astley Flag of Wales.svg 1948
Giulio Cappelli Flamuri 1949–1950
Aldo Olivieri Flamuri 1950–1952
Alfredo Foni Flamuri 1952–1955
Aldo Campatelli Flamuri 1955
Giuseppe Meazza Flamuri 1955–1956
Annibale Frossi Flamuri 1956
Luigi Ferrero Flamuri 1957
Giuseppe Meazza Flamuri 1957
Jesse Carver Flamuri 1957–1958
Giuseppe Bigogno Flamuri 1958
Aldo Campatelli Flamuri 1959–1960
Camillo Achilli Flamuri 1960
Giulio Cappelli Flamuri 1960
Helenio Herrera Flamuri 1960–1968
Alfredo Foni Flamuri 1968–1969
Heriberto Herrera Flamuri 1969–1971
 
Emri Kombësia Vitet
Giovanni Invernizzi Flamuri 1971–1973
Enea Masiero Flamuri 1973
Helenio Herrera Flamuri 1973
Enea Masiero Flamuri 1974
Luis Suárez Flamuri 1974–1975
Giuseppe Chiappella Flamuri 1976–1977
Eugenio Bersellini Flamuri 1977–1982
Rino Marchesi Flamuri 1982–1983
Luigi Radice Flamuri 1983–1984
Ilario Castagner Flamuri 1984–1986
Mario Corso Flamuri 1986
Giovanni Trapattoni Flamuri 1986–1991
Corrado Orrico Flamuri 1991
Luis Suárez Flamuri 1992
Osvaldo Bagnoli Flamuri 1992–1994
Giampiero Marini Flamuri 1994
Ottavio Bianchi Flamuri 1994–1995
Luis Suárez Flamuri 1995
Roy Hodgson Flamuri 1995–1997
Luciano Castellini Flamuri 1997
Luigi Simoni Flamuri 1997–1998
Mircea Lucescu Flamuri 1998–1999
Luciano Castellini Flamuri 1999
Roy Hodgson Flamuri 1999
Marcello Lippi Flamuri 1999–2000
Marco Tardelli Flamuri 2000–2001
Héctor Cúper Flamuri 2001–2003
Corrado Verdelli Flamuri 2003
Alberto Zaccheroni Flamuri 2003–2004
Roberto Mancini Flamuri 2004–2008
José Mourinho Flamuri 2008–2010
Rafael Benítez Flamuri 2010
Leonardo Flamuri 2010–2011
Gian Piero Gasperini Flamuri 2011
Claudio Ranieri Flamuri 2011–2012
Andrea Stramaccioni Flamuri 2012–2013
Walter Mazzarri Flamuri 2013–

Fituesit e trofeve[redakto | përpunoni burim]

Emri Periudha Trofetë Total
Vendor Europian Botëror
Se Cp Sk KE/CL KE Kn KBK
Flamuri Virgilio Fossati 1909–1915
1
1
Flamuri Nino Resegotti 1919–1922
1
0
1
Flamuri Árpád Weisz 1929-1931
1
1
Flamuri Armando Castellazzi 1936-1938
1
0
1
Flamuri Tony Cargnelli 1938-1940
1
1
2
Flamuri Alfredo Foni 1952-1955
2
2
Flamuri Helenio Herrera 1960-1968, 1973
3
0
2
0
2
7
Flamuri Giovanni Invernizzi 1970-1973
1
0
0
0
0
1
Flamuri Eugenio Bersellini 1977-1982
1
2
0
0
0
3
Flamuri Giovanni Trapattoni 1986-1991
1
0
1
0
1
0
3
Flamuri Giampiero Marini 1994
0
0
0
0
1
0
1
Flamuri Luigi Simoni 1997-1998
0
0
0
0
1
0
1
Flamuri Roberto Mancini 2004-2008
3
2
2
0
0
0
7
Flamuri José Mourinho 2008-2010
2
1
1
1
0
0
5
Flamuri Rafael Benítez 2010
0
0
1
0
0
0
1
2
Flamuri Leonardo 2010-2011
0
1
0
0
0
0
0
1
Total 1909-
18
7
5
3
3
2
1
39

Statistiakat[redakto | përpunoni burim]

Me shkronja të trasha është trajneri momental
As of 19th May 2013

Emri Kombësia Sezoni Ndeshje Fitore Fitore % Brazime Barazime % Humbje Humbje %
Camillo Achilli Flamuri 1 30 11 36.6667 % 10 33.3333 % 9 30 %
Dai Astley Flamuri 1 25 12 48 % 8 32 % 5 20 %
Osvaldo Bagnoli Flamuri 2 74 36 48.6486 % 24 32.4324 % 14 18.9189 %
Rafael Benítez Flamuri 1 25 12 48% 6 24% 7 28%
Eugenio Bersellini Flamuri 5 207 92 44.4444% 80 38.6473% 35 16.9082%
Ottavio Bianchi Flamuri 2 48 21 43.7500 % 12 25 % 15 31.25 %
Giuseppe Bigogno Flamuri 1 27 16 59.2593 % 6 22.2222 % 5 18.5185 %
Aldo Campatelli Flamuri 3 53 26 49.0566% 11 20.7547% 16 30.1887%
Giulio Cappelli Flamuri 3 59 35 59.3220 % 14 23.7288 % 10 16.9492 %
Carlo Carcano Flamuri 3 74 31 41.8919 % 16 21.6216 % 27 36.4865 %
Tony Cargnelli Flamuri 2 69 40 57.9710 % 14 20.2899 % 15 21.7391 %
Albino Carraro Flamuri 1 21 13 61.9048 % 5 23.8095 % 3 14.2857 %
Jesse Carver Flamuri 1 40 13 32.5 % 13 32.5 % 14 35 %
Ilario Castagner Flamuri 2 70 37 52.8571 % 20 28.5714 % 13 18.5714 %
Armando Castellazzi Flamuri 2 72 33 45.8333 % 23 31.9444 % 16 22.2222 %
Luciano Castellini Flamuri 2 6 2 33.3333 % 2 33.3333 % 2 33.3333 %
Giuseppe Chiappella Flamuri 2 83 38 45.7831 % 27 32.5301 % 18 21.6867 %
Mario Corso Flamuri 1 30 13 43.3333 % 7 23.3333 % 10 33.3333 %
Hector Cuper Flamuri 3 110 57 51.8182% 31 28.1818% 22 20%
Gyula Feldmann Flamuri 2 59 28 47.4576 % 20 33.8983 % 11 18.6441 %
Giovanni Ferrari Flamuri 1 31 15 48.3871 % 4 12.9032 % 12 38.7097 %
Luigi Ferrero Flamuri 1 23 8 34.7826 % 11 47.8261 % 4 17.3913 %
Ivo Fiorentini Flamuri 1 31 7 22.5806 % 12 38.7097 % 12 38.7097 %
Alfredo Foni Flamuri 4 135 66 48.8889% 41 30.3704% 28 20.7407%
Virgilio Fossati Flamuri 6 110 69 62.7273% 9 8.1818% 32 29.0909%
Annibale Frossi Flamuri 1 23 8 34.7826 % 11 47.8261 % 4 17.3913 %
Gian Piero Gasperini Flamuri 1 5 0 0% 1 20% 4 80%
Heriberto Herrera Flamuri 2 56 27 48.2143 % 15 26.7857 % 14 25 %
Helenio Herrera Flamuri 9 366 205 56.0109% 93 25.4098% 68 18.5792%
Roy Hodgson Flamuri 3 89 40 44.9438 % 26 29.2135 % 23 25.8427 %
Giovanni Invernizzi Flamuri 3 100 54 54% 26 26% 20 20%
Leonardo Flamuri 1 32 22 68.75% 3 9.38% 7 21.88%
Marcello Lippi Flamuri 2 50 25 50 % 11 22 % 14 28 %
Mircea Lucescu Flamuri 1 22 7 31.8182 % 5 22.7273 % 10 45.4545 %
Roberto Mancini Flamuri 4 226 140 61.9469% 60 26.5487% 26 11.5044%
Rino Marchesi Flamuri 1 47 20 42.5532 % 17 36.1702 % 10 21.2766 %
Giampiero Marini Flamuri 1 18 6 33.3333 % 2 11.1111 % 10 55.5556 %
Enea Masiero Flamuri 2 32 15 46.8750 % 9 28.1250 % 8 25 %
Francesco Mauro Flamuri 1 23 17 73.9130 % 5 21.7391 % 1 4.3478 %
Walter Mazzarri Flamuri 0 0 0 0 % 0 0 % 0 0 %
Giuseppe Meazza Flamuri 4 82 37 45.1220% 15 18.2927% 30 36.5854%
Jose Mourinho Flamuri 2 108 68 62.96% 25 23.15% 15 13.89%
Nino Nutrizio Flamuri 1 19 10 52.6316 % 3 15.7895 % 6 31.5789 %
Aldo Olivieri Flamuri 2 76 48 63.1579 % 13 17.1053 % 15 19.7368 %
Corrado Orrico Flamuri 1 23 8 34.7826 % 11 47.8261 % 4 17.3913 %
Giuseppe Peruchetti Flamuri 1 31 14 45.1613 % 7 22.5806 % 10 32.2581 %
Luigi Radice Flamuri 2 41 16 39.0244 % 13 31.7073 % 12 29.2683 %
Claudio Ranieri Flamuri 1 34 16 47.06 % 5 14.70 % 13 38.24 %
Nino Resegotti Flamuri 1 23 17 73.9130 % 5 21.7391 % 1 4.3478 %
Paolo Schiedler Flamuri 2 44 22 50 % 6 13.6364 % 16 36.3636 %
Luigi Simoni Flamuri 2 73 45 61.6438 % 12 16.4384 % 16 21.9178 %
Bob Spotishwood Flamuri 2 47 21 44.6809 % 11 23.4043 % 15 31.9149 %
Andrea Stramaccioni Flamuri 2 65 31 47.69 % 11 16.92 % 23 35.39 %
Luis Suárez Flamuri 3 76 31 40.7895% 24 31.5789% 21 27.6316%
Marco Tardelli Flamuri 1 40 15 37.5 % 13 32.5 % 12 30 %
Istvan Toth Flamuri 1 34 15 44.1176 % 8 23.5294 % 11 32.3529 %
Giovanni Trapattoni Flamuri 5 230 126 54.7826% 59 25.6522% 45 19.5652%
Arpad Veisz Flamuri 6 212 110 51.8868% 47 22.1698% 55 25.9434%
Corrado Verdelli Flamuri 1 1 0 0 % 0 0 % 1 100 %
Joszef Viola Flamuri 1 25 12 48 % 3 12 % 10 40 %
Alberto Zaccheroni Flamuri 1 43 18 41.8605 % 14 32.5581 % 11 25.5814 %
Italo Zamberletti Flamuri 1 31 14 45.1613 % 7 22.5806 % 10 32.2581 %