Përdoruesi:Euriditi/Shëmbuj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

—SP— diskuto

Vendndodhja e skuadrave që morën pjesë në Kategorinë superiore 1930

[[Skeda:|155x155px]]

Buzuku meshari.jpg

Naim Frasheri.jpg

[[Skeda:|155x155px]]


Projekt:Harta/Stampa/Flamuj kombëtarë Fillo një temë të re diskutimi.

http://sq.wikipedia.org/w/index.php?title=Projet:Mod%C3%A8le/Demandes&action=edit&section=new&preload=P%C3%ABrdoruesi:Euriditi

mesatar 


Tirana - Temperatura dhe reshjet mesatare mujore
Janar Shkurt Mars Prill Maj Qershor Korrikk Gusht Shtator Tetor Nëntor Dhjetor
Temp. Maks. (°C) 12 12 15 18 23 28 31 31 27 23 17 14 Ø 20,9
Temp. Mini. (°C) -8 -8 -4 -1 3 6 11 10 5 1 -3 -7 Ø 0,4
Reshje (mm) 135 152 128 117 122 86 32 32 60 105 211 173 Σ 1.353
T
e
m
p
e
r
a
t
u
r
a
12
-8
12
-8
15
-4
18
-1
23
3
28
6
31
11
31
10
27
5
23
1
17
-3
14
-7
Jan Shku Mar Pri Maj Qer Kor Gush Shta Tet Nën Dhje
R
e
s
h
j
e
135
152
128
117
122
86
32
32
60
105
211
173
Jan Shku Mar Pri Maj Qer Korr Gush Shta Tet Nën Dhje


Kjo është faqja e shëmbujve dhe eksperimentimit të teknikave të reja

Uelen is located in Rusi
Uelen
Uelen


ekzistonVende për tu vizituar në Kolonjë redakto
Harta e vendeve turistike në Kolonjë.jpg


  • 3 Ura e mullirit të Totës
  • 4 Fshati i Rehovës ka shtëpi karakteristike të ndërtuara me gurë
  • 5 Kisha Ortodokse e Shën Kollit në fshatin Vodicë
Euriditi/Shëmbuj - Temperatura dhe reshjet mesatare mujore
Janar Shkurt Mars Prill Maj Qershor Korrikk Gusht Shtator Tetor Nëntor Dhjetor
T
e
m
p
e
r
a
t
u
r
a
Jan Shku Mar Pri Maj Qer Kor Gush Shta Tet Nën Dhje
R
e
s
h
j
e
{{{reshje_jan}}}
{{{reshje_shk}}}
{{{reshje_mar}}}
{{{reshje_pri}}}
{{{reshje_maj}}}
{{{reshje_qer}}}
{{{reshje_korr}}}
{{{reshje_gush}}}
{{{reshje_shta}}}
{{{reshje_tet}}}
{{{reshje_nën}}}
{{{reshje_dhje}}}
Jan Shku Mar Pri Maj Qer Korr Gush Shta Tet Nën Dhje


Burimi: mungon


ShqiperiaEuriditi/Shëmbuj is located in Rusi
Санкт-Петербург
Санкт-Петербург
Москва
Москва
Самара
Самара
Новосибирск
Новосибирск
Томск
Томск
Красноярск
Красноярск
Нерюнгри
Нерюнгри
Владивосток
Владивосток
Хабаровск
Хабаровск
Анадырь
Анадырь
Disa qytete në Rusi


Luigj Gurakuqi.jpg

40 personalitetet që nuk prehen në Shqipëri: Dyzetë nga figurat më të shquara të Shqipërisë që jetuan në kohëra të ndryshme, banesën e tyre të fundit e kanë jashtë vendit. Madje, katër nga krerët më të mëdhenj që kanë drejtuar Shqipërinë, si mbreti i Ilirisë, Genti, "Heroi ynë Kombëtar", Skënderbeu, Pashai i Janinës dhe mbreti i Shqipërisë, Zogu I, nuk i kanë eshtrat në Shqipëri. Por kësaj liste i shtohen edhe personalitete si Fan Noli, Luigj Gurakuqi, Ernest Koliqi, Vaso Pasha, Halim Xhelo, Aleksandër Moisiu, Martin Camaj etj, të cilët edhe pse dhanë kontribut të çmuar për Shqipërinë, u prehën në dhe të huaj, shpeshherë duke lënë edhe amanetin që trupin e tyre ta varrosnin atje ku kishin lindur.
Lexo më shumëNënshkrimi personal:
Euriditi 12 Janar 2011 15:55 (CET)

[[Përdoruesi:Euriditi|<font color="black">E</font>]][[Përdoruesi diskutim:Euriditi|<font color="grey">uriditi</font>]] ~~~~~
Shirit me Gradient <div style="{{gradient|#ffdddd|#ddddff|horizontal}}">...</div>
Shirit me Gradient dhe hije <div style="{{gradient|#ffdddd|#ddddff|horizontal}}{{hija}}">...</div>Tirana,Muzeu Kombëtar (provë)
Trashëgimni botërore e mbrojtur nga UNESCO
Kathmandu Valley*

The Kathmandu Darbar Square
Lloji Cultural
Kriteri iii, iv, vi
Referime 121
Rajoni** Asia-Pacific
Historia e pranimit
Pranimi 1979  Mbledhja e 3të
Zgjerimi 2006
E rrezikuar since 2003
Euriditi/Shëmbuj is located in Toka
Euriditi/Shëmbuj
Location in Nepal
* Emri siç është i shkruar në listën e pranimit nga UNESCO.
** Rajonet të klasifikuara sipas UNESCO-s.

Londra
Qytet
noform
Londra nga e majta ne te djathte
Administrimi
Shteti Flamuri Prove
Rajoni Prove
Qarku Prove
Distrikti Prove
Kantoni Prove
Departamenti Prove
Kryetari i Bashkisë Prove
Partia Prove
Sipërfaqja dhe popullsia
Sipërfaqja Prove km2
Lartësia Prove m (m.n.d.)
Popullsia Prove banorë
 •  urbane Prove banorë
 •  aglomerati Prove banorë
Dendësia Prove banorë/km2
Të dhëna të tjera
Themelimi Prove
Zona Kohore Prove
Kodi Postal Prove
Aeroporti Prove
Targa Prove
Faqja Zyrtare http://html-color-codes.info/


NDIHMA DHE SHËMBUJ


Tango Desktop Project

Butter fce94f edd400 c4a000
Orange fcaf3e f57900 ce5c00
Chocolate e9b96e c17d11 8f5902
Chameleon 8ae234 73d216 4e9a06
Sky Blue 729fcf 3465a4 204a87
Plum ad7fa8 75507b 5c3566
Scarlet Red ef2929 cc0000 a40000
Aluminium eeeeec d3d7cf babdb6
888a85 555753 2e3436
EMRA NE FOTO


Stampa Kodi
{{Stampa:NDARJA ADMINISTRATIVE E QARKUT KORÇË}}


<div style="clear:both;" class="NavFrame">
<div class="NavHead"><small>'''NDARJA ADMINISTRATIVE E QARKUT KORÇË'''</small></div>
<div class="NavContent">
{|
|<div style="position: relative">[[Figura:Albania_blank_map-Korçë_County.png|230px]]
<div style="position:absolute;left:080px;top:080px">'''[[Pogradec]]'''</div>
<div style="position:absolute;color:gray;font-size:100%;left:100px;top:150px">'''[[Korçë]]'''</div>
<div style="position:absolute;color:gray;font-size:100%;left:91px;top:245px">'''[[Kolonja]]'''</div>
<div style="position:absolute;color:gray;font-size:100%;left:165px;top:170px">'''[[Bilishti]]'''</div>
</div>
|}
</div>
<div class="NavEnd"> </div>
</div>


{{Shrek gjithmonë dhe përgjithmonë}}
 * Shikoje stampën në artikull ->

Ose
<div style="background:#f9f9f9; border:1px solid #aaaaaa; clear:right; float:right; font-size:90%; margin:1em 0 1em 1em;<br /> padding:1em; text-align:center; width:20em;">


</div>