Jump to content

Partia Demokratike e Ashkalive të Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Partia Demokratike e Ashkalive të Kosovës është një parti politike Ashkali e Kosovës.

zgjedhjet legjislative të mbajtura më 24 tetor 2004, partia fitoi 0.4% të votave popullore dhe 1 nga 120 vendet.