Personalitete nga antika dhe mesjeta

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Autorë

Figura të shquara të Greqisë antike[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Figura të shquara të Perandorisë Romake[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Nga Egjipti[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Të krishterë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Nga Iliria[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Të tjerë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Nga Perandoria Osmane[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Shiko dhe këtë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Për të ju shmangur kuptimeve të dyfishta, shqiptimet janë përcjellur me emrat e shkruara në literturen latine, dhe si ndihmes pasi që edhe në ato dokumente mund të hasen emërtime të dyfishta janë shkruar koha në të cilen kanë lindur apo jetuar.