Udhëheqës të shteteve në vitin 1779

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Udhëheqës të shteteve në vitin 1779 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

Afrikë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Azi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Europë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Perandoria e Shenjtë Romake[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Të Zgjedhurit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Principatat[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kontët[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lindje e Mesme dhe Afrikë veriore[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Oqeania[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Amerika e veriut[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]