Udhëheqës të shteteve në vitin 1792

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Udhëheqës të shteteve në vitin 1792 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shkronjës.

Afrikë[redakto | përpunoni burim]

Amerikë[redakto | përpunoni burim]

Azi[redakto | përpunoni burim]

India[redakto | përpunoni burim]

Australia dhe Oqeania[redakto | përpunoni burim]

Europë[redakto | përpunoni burim]

  1. Gustav III, Mbret i Suedisë (1771–1792)
  2. Gustav IV Adolf, Mbret i Suedisë në pakicë (1792–1809)

Lindje e Mesme dhe Afrikë veriore[redakto | përpunoni burim]