Jump to content

Vegito

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Vexhiroti paraqitet në dragon ball z. Ai është krijesa e Gokut dhe e Vexhitës. Goku dhe Vexhita bashkohen për t'a vrarë përbindëshin buu. Në fillim ai mbizotëronte ndeshjen. Por duke luftuar përbindëshi, Vexhirotin e shëndrron në një karamele. Vexhiroti edhe pse ishte një karamele, ai prap e godiste përbindëshin derisa përbindëshi e kthej ashtu siç ishte. Pastaj përbindëshi e mori në barkun e tij.

Përbindëshi mendonte se e kishte gëlltitur, por nuk ishte ashtu Vexhiroti kishte hyrë në barkun e tij për të marr Gotenin, Tranksin, Pikolon dhe Gohanin. Përbindëshi e zbuloi të vërtetën dhe hyri në barkun e tij. Por krijesa Vexhirot nuk ishte më pasi ishte prishur bashkimi. Përbindëshi luftoi me Gokun dhe Vexhitën, derisa Vexhita e këputi përbindëshim e trashë nga barku i përbindëshit.

Kështu Goku dhe Vexhita morën Tranksin, Gotenin, Pikolon, Gohanin dhe përbindëshin e trashë, i cili tashmë ishte njëri nga luftëtarët Z. Goku dhe Vexhita dolën nga barku i përbindëshit dhe kështu Vexhiroti nuk ekzistoi më.