Jump to content

Belica e Sipërme

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Belicë e Sipërme
Горна Белица
Beala di Suprâ
Fshat
Pamje e fshatit Belicë e Sipërme
Pamje e fshatit Belicë e Sipërme

Belicë e Sipërme, (maqedonisht: Горна Белица/Gorna Belica; vllahisht: Beala di Suprâ) është fshat në komunën e Strugës, Maqedoni.


Sipas regjistrimit të popullsisë së viti 2002, fshati kishte 1 banor Maqedonas dhe është në fazën përfundimtare të shuarjes.