Jump to content

Llakavica (Strugë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Llakavicë
Лакаица
Fshat

Llakavicë, (maqedonisht: Лакаица/Lakaica) është fshat në komunën e Strugës, Maqedoni.


Fshati është shumë i vogël, i banuar vetëm nga 3 maqedonas sipas vitit 2002 dhe është në fazën e shuarjes.[1]  1. ^ Regjistrimi Kombëtar i Maqedonisë, 2002 (sipas etnitetit, gjinisë, përkatësisë fetare, dhe gjuhës) Stampa:Mk Transclusion error: {{En}} is only for use in File namespace. Use {{lang-en}} or {{in lang|en}} instead.