Kijameti

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kijameti është fjalë me të cilën njihet dita e fundit e ekzistimit të njeriut dhe gjitha krijesave që jetojnë dhe ekzistojnë në këtë botë. Kijameti është dita e shktërrimit të Tokës nga ana e Krijuesit.

Argumentet e kijametit[redakto | redakto tekstin burimor]

Shenjat e kijametit[redakto | redakto tekstin burimor]

termetet e fucishe

Ajetet Kur'anore mbi kijametin[redakto | redakto tekstin burimor]

Hadthet mbi kijametin[redakto | redakto tekstin burimor]

Shih edhe[redakto | redakto tekstin burimor]