Përdoruesi:Euriditi/Projekti Kryeqytetet

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Внезапно, ЗАВИСТЬ ТРАНСЦЕНДЕНТНОГО СУСЛИКА
0
Версия 1929381 от 2019-01-19 00:48:23 местного времениCreated Thu, 02 Feb 2012 20:04:09 +0000 by the MissingTopics tool (run again with these settings)[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Wanted Title
48 Afrika Jugore
43 Digital object identifier
34 Mikronezia
32 Oqeani Arktik
30 Arktiku
30 Polinezia
30 Melanezia
30 Levanti
30 Afrika Perëndimore
29 Antarktika
28 Azia Veriore
28 Azia Pacifike
28 Oqeani Jugor
28 Regjioni Polar
28 Plateu Persik
28 Koni Jugor
28 Afrika Lindore
28 Australasia
28 Oqeani Botëror
28 Angloamerika
28 Amerika e Mesme
28 Anglo-Amerika
14 Magna Carta
13 Vendet Nordike
13 Ishujt Britanikë
12 Gadishulli Iberik
12 Gadishulli Kola
12 Fenoskandia
12 Vendet Baltike
8 UTC+5
8 Frankët
6 Judea
6 Perandoria Lindore Romake
6 Gibraltar
5 Polis
5 Calgary
5 Tórshavn
5 Greqia Antike
5 Charlemagne
5 Kaukaz
4 Strabo
4 Perandoria Mongole
4 Malet Karpate
4 Justinian I
4 Malet Urale
4 Oqeani i Ngrirë i Veriut
4 Granada
4 Drejtësi
3 Jacob Burckhardt
3 Nikozia
3 Mitologjia Greke
3 Rejkjavik
3 Kazakistan
3 Perandoria Austriake
3 Evropian
3 Toka e Shenjtë
3 Vdekja e zezë
3 Avignon
3 Bashkimi i Gjermanisë
3 Mbretëria e Britanisë së Madhe
3 Gaul
2 Mariehamn
2 Normanët
2 Malet Kaukaz
2 Papa Urbani II
2 Konstandinopojë
2 Perandoria Perëndimore Romake
2 Philip II i Francës
2 Luftërat Napoleonike
2 Ligji Romak
2 Megalith
2 Reformat Protestante
2 Atlantiku Verior
2 Ultësira e Madhe Evropiane
2 Evroazia
2 Ausgleich
2 Shizmi Lindje-Perëndim
2 Tartarët
2 Biome
2 Historiografia
2 Risi
2 2050
2 Homo georgicus
2 Antoninus Pius
1 Semitik
1 Shtete-komb
1 Shtet-qytetin
1 Shismi Perëndimor
1 Ostrogothët
1 Paqja e Westphalias
1 Shtetet Post-Sovjetike
1 Pax romana
1 Ujëmbledhësi i Oqeanit Atlantik
1 Visigothët
1 Njerëzit Gjermanik
1 Njeriu Neanderthal
1 Neander Valley
1 Njerëzit Skocez
1 Norman Cantor
1 Svalbard dhe Jan Mayen
1 Pechenegët
1 Ultësira Veriore Gjermane
1 St. Peter Port
1 San Marino, San Marino
1 Ndarjet gjeopolitike të Evropës
1 Populli Sllavik
1 Regjimi i terrorit
1 Republika e parë Franceze
1 Pirinejet
1 Reconquista
1 Populli Turkik
1 Popullsia e Botës
1 Puna e fëmijëve
1 Qeveri e centralizuar
1 Qeverisje e centralizuar
1 Radamantusi
1 Piktët
1 Revista Rruzull.net
1 Perandoria Nepoleonike
1 Richard J. C. Atkinson
1 Roberto Weiss
1 Saint Helier
1 Qendra gjeografike e Evropës
1 Perandoria e parë Franceze
1 Richard I
1 Pesë fuqitë e mëdha
1 Petrarku
1 Revolucionet më 1848
1 Persekutimi i hebrenjve
1 Persekutimi i Krishterëve të parë në Perandorinë Romake
1 Sarpedoni
1 Lublana
1 Gjeografia njerëzore
1 Gjeologjia e Evropës
1 Gjeoskeme e OKBsë
1 Fonenika
1 Fjord
1 Evropa (mitologji)
1 Evropa Kontinentale
1 Feja Proto-Indo-Evropiane
1 Gjuha Akade
1 Gjuhët Baske
1 Hadriani
1 Harta politike
1 Hordaa Artë
1 Gjuhët e Kaukazit Veriperëndimorë
1 Gjuhët e Kaukazit Verilindorë
1 Gjuhët Mongolike
1 Gjuhët Semitike
1 Gjuhët Turkike
1 Epitet
1 Edukimi në Francë
1 Atapuerca
1 Atapuerka
1 Bashkimi i Italisë
1 Arkitektura Romake
1 Anglët
1 Afro-Evroazia
1 Aktet e Faktorisë
1 Akti i Shëndetësisë Publike 1875
1 Beteja e Vjenës
1 Beteja e Waterloosë
1 Decameroni
1 Deti i zi
1 Douglas, Isle of Man
1 Dablin
1 Cro-Magnons
1 Bosforin
1 CIA factbook
1 Humanizmi i Rilindjes
1 Individualizmi
1 Lumi Kura
1 Lumi Tanais
1 Lumi Ural
1 Lumi Emba
1 Lufta tridhjetë vjeçare
1 Lista e shteteve sipas Popullsisë
1 Lista e shteteve sipas Sipërfaqes
1 Longyearbyen
1 Luxembourg (qytet)
1 Lypës
1 Monosi
1 Napoleon I i Francës
1 Ndalimi i skllavërisë
1 Monarkët e ri
1 Mesjeta e vonshme
1 Magreb
1 Marcus Aureliusi
1 Mesjeta e hershme
1 Lista e shteteve sipas Dendësisë së Popullsisë
1 Krusadat
1 Kisinau
1 Klovis I
1 Kodi Napoleonik
1 Kipchakët
1 Karolingian
1 Inkuizicion
1 Inxhinieria Romake
1 Irkutsk
1 Kodi i Justinianit
1 Koha e Migrimeve
1 Konstandini I dhe Krishterimi
1 Kristofer Kolombo
1 Krusada e Tretë
1 Konstandini I
1 Komb-shtet
1 Koha e Ndriçimit
1 Koha e Zbulimeve
1 Ndarja ujore

Created Thu, 02 Feb 2012 20:02:15 +0000 by the MissingTopics tool (run again with these settings)[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Wanted Title
69 Bardhyli II
68 Moesia
68 Thrakia
68 Genci
68 Dorsejtë
67 Vilajet i Manasirit
67 Epirotët
7 Kleri
4 Xhamia e Et'hem Beut
2 Pashkët Ortodokse
2 Laguna e Nartës
1 Kepi i Gjuhezës
1 Xarë
1 Kepi i Bishtit të Pallës
1 Laguna e Bishtrakës
1 Pionia
1 Nevruzi
1 Laguna e Lunrës
1 Laguna e Pashalimanit
< Përmbajtja < Tematika < Euriditi/Projekti Kryeqytetet

Mirësevini në portalin Shëmbull

Welcome to the portal of Shëmbull
Albania, Palermo 2.jpgGjirokaster, castle 7.jpgTheth Radohima MajaArapit.jpgApostel Petrus (Nikolla Onufri).jpg
Portali
Projekti
Kategoria
Diskutim


Nike of Samothrake Louvre Ma2369 n4.jpg Mirë se vini në portalin e

Kulturës

Vitruvian-Icon.png
« Kultura është ajo që mbetet në mendje kur e ka harruar çdo gjë » — Sipas Édouard Herriot.
Stampa:!+Sous-portails — Portails connexes
Portal:Culture/AmisTobacco Hornworm 1.jpg


PROJEKTI KRYEQYTETET është plotësuar në masën 10 %
10 %
90 %
Faza A
Faza B
Faza C

Faza A - Do të krijohet një stampë e re për qytetet, e cila gjatë kësaj faze do të aplikohet për çdo kryeqytet.
Faza B - Plotësimi me artikuj i çdo të dhëne tabelare për çdo kryeqytet.
Faza C - Kjo fazë do të jetë gjithnjë në progres. Gjatë kësaj faze do të përmirësohet artikulli mbi kryeqytetin në fjalë, duke u mbështetur më së shumti mbi historinë, gjografinë dhe kulturën e qytetit.

SHËNIM | Sugjerimet tuaja janë të mirëpritura

Arti
Biologjia
Gjeografia
Matematika
Shkenca
Shoqëria
Teknologjia
Lista e plotë


Logo Shqipëria Etnike.jpg
Mund të më quani Ëndërrimtar,

Por nuk jam i Vetmi.