Teknologjia industriale

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Teknologji industriale është përdorimi i inxhinierisë dhe teknologjinë e prodhimit për të bërë prodhimin më shpejtë, më thjeshtë dhe më efikas. Fusha e Teknologji industriale punëson persona kreativ dhe të aftë teknikisht të cilët mund të ndihmojnë një kompani të arrijë produktivitet efikas dhe fitimprurës[1].

Programet e Teknologjisë Industriale zakonisht përfshijnë udhëzime për teorinë e optimizimit, faktorin njeri, sjelljet organizative, proceset industriale, procedurat e planifikimit industrial, aplikimet kompjuterike, dhe raportet dhe përgatitja prezantimeve[2][3].

Baza e njohurive[redakto | përpunoni burim]

Zhvillimi teknologjik në industri[redakto | përpunoni burim]

Referencat[redakto | përpunoni burim]

  1. ^ "Industrial Technology". Education Portal. Marrë më 15 December 2012. 
  2. ^ U.S. Department of Education Institute of Education Sciences: Classification of Instructional Programs (CIP). Retrieved on October 26, 2009 from http://nces.ed.gov/pubs2002/cip2000/occupationallookup6d.ASP?CIP=15.0612
  3. ^ ATMAE Membership Venn Diagram. http://atmae.org/index.php?option=com_content&view=article&id=227&Itemid=48