Jump to content

Kulturë gjuhë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kulturë gjuhë është program këshillëdhënës, i prodhuar dhe emituar nga Radio Televizioni Publik i Kosovës "RTK".

Autor i emisionit javorë Kulturë gjuhë është Isa Bajçinca. Emisioni zgjatë 25 minuta dhe kushtohet çështjeve të normave të gjuhës dhe zbatimit të tyre në jetën e përditshme. Emisioni është i përgatitur në studio dhe zhvillohet nëpërmjet bisedave ndërmjet autorit dhe ekspertëve të gjuhës dhe formave të përdorimit të saj.

Lidhje të jashtme

[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]