Oxygen

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Për albumin e Jean-Michel Jarre, shiko Oxygène.

oxygen show,ose oksigjeni eshte shfaqje televisive e udhëhequr nga Besim Dina në KTV ,Besim Dina lindi në Gjakovë më 31 mars 1971. Ai ishte edhe aktor i famshëm në vitet e 90,ai kishte luajtur shumë shfaqje humoristike.

Emisioi Oxygen  transmetohet çdo të premte nga ora 20:45 kurse repriza

është të dielen në ora 16:00.Ekipa e orkestrës përbëhet nga: Flaka Krelani,Linda Hakaj,Teuta Kurti,Ylber Asllanaj etj..Ky show përbehet me 3 pjesë,pjesa e parë dhe e dytë ka intervista me personalitete të ndryshme kurse pjesa e fundit është kuizi me 10 pyetje dhe 2 ekuacione.