Jump to content

Informatika Aplikative

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Informatika Aplikative është program këshillëdhënës, i prodhuar dhe emituar nga Radio Televizioni Publik i Kosovës "RTK". Autor i emisonit eshte prof. Besnik S Skenderi qe filloi me keto emisione ne vitin 2002, nga ky autor jane emituar mbi 200 emisione te ketj programi. Besnik Skenderi eshte autor i mbi 20 teksteve nga teknologjia informative Emisioni zgjatë 25 minuta dhe kushtohet informatikës dhe kompjuterizimit. Realizohet në studio në formë bashkëbisedimi midis audiencës dhe ekspertit të informatikës.

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]