Fëmijët këndojnë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Fëmijët këndojnë është program argëtues për fëmijë, i prodhuar dhe emituar nga Radio Televizioni Publik i Kosovës "RTK".

Autor i emisionit javorë Fëmijët këndojnë është Shqipe Halili. Emisioni zgjatë 30 minuta dhe u kushtohet çështjeve të fëmijëve, aktivitetit të tyre shkollor e jashtëshkollor, krijimtarisë së tyre, por edhe problemeve të tyre.

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]