Unë e di, po ti?

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Unë e di po ti ? është emirson për fëmijë i prodhuar dhe emituar nga Radio Televizioni Publik i Kosovës "RTK".

Autore e emisioni javorë Unë e di po ti ? është Blerta Berisha dhe transmetohet dy herë në javë. Emisioni realizohet me ndihmen e fëmijëve të cilët përcillen në vizitat e tyre ndër profesione të ndrshme të punës. Zakonisht me pamje të përcjelluara me zë, fëmijët informohen me procese të ndryshme në punishtet e profesioneve. Emisioni zgjatë 30 minuta.

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]