Përrallë me Tupan

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Përrallë me Tupan (titulli alternativ: Vala Mala Show) është një emision satiriko humoristik i përjavshëm që transmetohet në KTV, më parë ky emision u transmetua në RTK. Emisioni udhëheqët nga Valon Maloku. Në emision zakonisht ftohen mysafir nga të gjitha trojet shqiptare, si: aktor, këngëtar dhe artist të ndryshëm.

Aktorët dhe Rolet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • Avdi Tifozi
 • Gulla
 • Shumaheri
 • Jalldëzi
 • Luli i Vocërr
 • Toni Montana
 • Asllani
 • Mafija
 • Mixha Bibe
 • Mikel Polici
 • Moleri
 • Studenti
 • Rrfor
 • Profersor Nuhia
 • Vllavi i vllavit
 • Shefqet Avokati
 • Berati
 • Kalemi
 • Dada Elheme
 • Laura
 • Fedi
 • Salih Qaplini
 • Shblsh Portokalli
 • Mikel Bugja
 • Gezimi (Gezi)
 • Sofia
 • Shaqa

Përralla me Tupan[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

 • Valaki
 • Gulla
 • Shpresa e vogël
 • Kalemi
 • Toni
 • Asllani
 • Studenti
 • Sofija
 • Vllavi i vllavit
 • Dada dragic
 • Mafija
 • Mikel polici
 • Luli i vocerr
 • Eminja
 • Butrindi
 • Migja bib
 • Shumaheri
 • Avdi tifozi
 • Feridja
 • Selma
 • Dada Elheme
 • Hashim Thaqi
 • Rambo
 • Salih Qaplini
 • Gezi
 • Rrfor
 • Toni Montana
 • Shaqa

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]