Lista e stadiumeve të futbollit në Kosovë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është një listë e stadiumeve të futbollitKosovë, të renditura sipas rendit zbritës të kapacitetit.

Stadiumet ekzistuese[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Renditja Stadiumi Qyteti Kapaciteti Ekipet Hapur Liga Vlerësimi nga UEFA
Olympisches Stadium "Adem Jashari" Mitrovicë.jpg Stadiumi Olimpik Adem Jashari Mitrovicë &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi18,200 Kosova, Trepça 1938 Stadium kombëtar, Superliga 2/4 starsStar full.svgStar empty.svgStar empty.svg
Stadiumi-i-Prishtines-Fadil-Vokrri.jpg Stadiumi Fadil Vokrri Prishtinë &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi13,600 Kosova, Prishtina Stadium kombëtar, Superliga 4/4 starsStar full.svgStar full.svgStar full.svg
Stadiumi i Qytetit në Gjilan.jpg Stadiumi i Gjilanit Gjilan &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi10,000 Gjilani, Drita Superliga
Stadiumi Përparim Thaçi Prizren &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi10,000 Liria Superliga
Stadiumi Riza Lushta Mitrovicë &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi8,000 Trepça'89 Superliga
Stadiumi Agron Rama Kastriot &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi10,000 KEK Liga e Parë
Stadiumi Shahin Haxhiislami Pejë &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi8,500 Besa, Shqiponja Superliga
Stadiumi "Rexhep Rexhepi".jpg Stadiumi Rexhep Rexhepi Drenas &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi7,000 Feronikeli 2012 Superliga
Stadiumi Ferki Aliu Vushtrri &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi7,000 Vushtrria Superliga
Stadiumi i Gjakovës Gjakovë &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi6,000 Vëllaznimi Liga e Parë
Stadiumi Demush Mavraj Istog &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi6,000 Istogu Superliga
ZahirPajazitiStadium.png Stadiumi Zahir Pajaziti Podujevë &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi5,000 Hysi, Llapi, Besiana Superliga
Stadiumi Besnik Begunca Kaçanik &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi5,000 Lepenci Liga e Parë
Stadiumi Llukar Prishtinë &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi3,000 Beselidhja Amator
Stadiumi Sami Kelmendi Lipjan &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi2,500 Lipjan Liga e Parë
Stadiumi Ismet Shabani Ferizaj &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi2,000 Ferizaj Superliga
Stadiumi Liman Gega Malishevë &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi2,000 Malishevë
Stadiumi Flamurtari Prishtinë &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi2,000 Flamurtari, Kosova Prishtinë Liga e Parë
Bajram aliu stadium.jpg Stadiumi Bajram Aliu Skënderaj &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi2,000 Drenica Superliga
Stadiumi i Therandës Therandë &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi2,000 Ballkani Liga e Parë
Stadiumi i Deçanit Deçan &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi1,800 KF Deçani
Stadiumi Hajvalia Hajvalia &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi1,000 Hajvalia Superliga
Fusha e Sportit 2 Korriku Prishtinë &Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimiGabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi.Gabim shprehjeje: Shenjë e panjohur "," pikësimi1,000 2 Korriku Liga e Parë

Shiko edhe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]