Jump to content

Wikipedia:Projekti Fjalori/Folklori/Ç

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Gjendeni në faqe të projektit fjalori në hapsirën Wikipedia, saktësisht tek përmbajtja për vitrinat e projektit.
Fresko pamjen ose kthehu te Vitrina Projekti Fjalori/Folklori apo Vitrina Projekti Fjalori/%C3%87 ose kapërce në shkronjat e kësaj lëmije
A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N · Nj · O · P · Q · R · RR · S · Sh ·  T · TH · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh / W
Ç-ja në lëmi tjera

Gjuhë dhe Letërsi
Arkeologjia
Arsimi
Baleti
Biznes
Ekonomia
Film
Fizika
Informatika
Interneti
Inxhenieria
Judikatura
Kimia
Komunikacioni
Kopshtaria
Kuzhina
Matematika
Mitologjia
Mjekësia
Muzika
Piktura
Gjeografia
Politika
Biologjia

çakara [1]
çaprashtem[1]
çargëzinë ~a ef. shm. ~a[1]
çati[1]
çelloj[1]
çezë ~a ef. shm. ~ (çeiz ~i em. shm. ~i)[1]
çibrit - em. shm. ~a[1]
çiçe[1]
çirak[1]
çirk[1]
çish[1]
çish gje[1]
çollo andi, çollo këndi -[1]
çufërr ~frra ef. shm. ~frra,[1]
çukar ~i em. shm. [1]
çunë ~a (në drejtë: çun ~i)[1]
çu tu bir![1]


  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q PËRALLA II IAP. "RILINDJA" Prishtin 1982.