Wikipedia:Projekti Fjalori/Folklori/Gj

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Projektfjalori.GIF
Gjendeni në faqe të projektit fjalori në hapsirën Wikipedia, saktësisht tek përmbajtja për vitrinat e projektit.
Fresko pamjen ose kthehu te Vitrina Projekti Fjalori/Folklori apo Vitrina Projekti Fjalori/Gj ose kapërce në shkronjat e kësaj lëmije
A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N · Nj · O · P · Q · R · RR · S · Sh ·  T · TH · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh / W
Gj-ja në lëmi tjera

Gjuhë dhe Letërsi
Arkeologjia
Arsimi
Baleti
Biznes
Ekonomia
Film
Fizika
Informatika
Interneti
Inxhenieria
Judikatura
Kimia
Komunikacioni
Kopshtaria
Kuzhina
Matematika
Mitologjia
Mjekësia
Muzika
Piktura
Gjeografia
Politika
Biologjia

Gj[Redakto nëpërmjet kodit]

gjase (gjase se) ldh. [1]
gjatovil, e mb. [1]
gjaurr ~i (kaurr ~i) em. shm. (or.) [1]
gjeg, [1]
gjegj - [1]
gjejzit - [1]
gjep - [1]
gjeriz - [1]
gjeru! - [1]
gjetua [1]
gjeveri ~a em. shm. [1]
gjiç - [1]
gjuna, më drejtë: gjynaf ~i (gjynah ~i) em. shm. ~e (or.) mëkat, [1]
gjynatoj fint. mëkatnoj. [1]
gjyzgynxhi mb. (or.) [1]


Dëftime[Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o PËRALLA II IAP. "RILINDJA" Prishtin 1982.