Wikipedia:Wiki Loves Earth/2016

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
WLE Austria Logo (transparent).svg

„Wiki Loves Earth“ (WLE) është një konkurs ndërkombëtar fotografik rreth monumenteve natyrore dhe rezervat e natyrës. Ai u mbajt për herë të parë në vitin 2013 nga Wikimedia Ukrainë dhe u zgjeruar në vendet e tera të botës duke filluar nga viti 2014.! Për herë të parë këtë vit do të marrin pjesë Shqipëria dhe Kosova, konkursi fillon më 1 qershor 2016 deri më 30 qershor.

Shqipëri[Redakto nëpërmjet kodit]

Yes check.svg Foto të ngarkuara: 803 nga 500
Yes check.svg Pjesëmarrës në garë: 101 nga 30
Pictogram voting wait orange.svg Artikuj të rinj të krijuar: 16 nga 20
Yes check.svg Artikuj të përmirësuar: 143 nga 70

Artikuj të krijuar[Redakto nëpërmjet kodit]

Artikuj të përmirësuar[Redakto nëpërmjet kodit]

Kosovë[Redakto nëpërmjet kodit]

Symbol unrelated.svg Foto të ngarkuara: 381 nga 500
Yes check.svg Pjesëmarrës në garë: 65 nga 30
Yes check.svg Artikuj të rinj të krijuar: 20 nga 20
Yes check.svg Artikuj të përmirësuar: 121 nga 70

Artikuj të krijuar[Redakto nëpërmjet kodit]

Artikuj të përmirësuar[Redakto nëpërmjet kodit]