Qeveria

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Qeveria është struktura administrative që drejton një shtet. Përbehet nga anëtare të zgjedhur nga Kryeministri. Asnje shtet nuk mund te funksionojë pa qeverinë e tij dhe administratën përkatese, e cila zbaton ligjet.