Ndryshimi mes inspektimeve të "Nijazi Ramadani"

Jump to navigation Jump to search
v
v
Etiketa: përpunim burimi 2017
Etiketa: përpunim burimi 2017
 
==Tituj të shkrimeve ==
{{div col|32}}
= * · |''Ali D. Jasiqi, botoi botoi kritikën letrare "Poezi meditimesh të thella në veprën: "''Pesëdhjetë shkrime për poezinë''", kritikë letrare dhe te revista "''[[Shkëndija (revistë)|Shkëndija]]''", numer jubilar, mars 1996.
= * · |Haxhi Vokshi, Pasthënie përmbledhjen me poezi "Dheshkronjë Arbëri" 1995,"[[Jeta e Re]]", Prishtinë
= * · |Hasan Bunjaku-"Syri kritikë mbi veprën poetike "Dheshkronjë Arbëri" 1995,"[[Rilindja (OPGBG)|Bujku]][[Rilindja (OPGBG)|Bujku]]/[[Rilindja (gazetë)|Rilindja]]", Prishtinë, dhe Ekstraktë nga recensioni "Dheshkronjë Arbëri" 1995, "Jeta e Re", Prishtinë.
 
= * · |Vitrina e librit, Bujku (ish [[Rilindja (gazetë)|Rilindja]]), Prishtinë =
= * · |Shpend Halili: Botime të reja, "Dheshkronjë arbri- ( përmbledhje me poezi), "Jeta e Re",1995, Prishtinë

Menyja e navigimit