Jump to content

Suharna

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Suharnë
Fshat

Suharnë (serbisht: Сухарно/Suharno) është fshat në komunën e Bujanocit, Serbi.

Sipas regjistrimit tëpopullsisë së vitit 2002 Suharna ka pasur 320 banorë, ndërsa në vitin1991 ka pasur 369 banorë.

Në Suharnëjetojnë 207 banorë të moshës madhore, dhe mosha mesatare e popullsisë është 28.6 vjet.

Në këtë vendbanim janë 44 ekonomi familjare me mesatarisht 7.02 anëtarë për familje.

Ky vendbanim është krejtësisht i banuar nga popullata shqiptare.

viti nr. i popullsisë Grafiku
1948 373
1953 390
1961 426
1971 440
1981 370
1991 369
2002 320